Koncept för offentliga kök, främst för skolor och förskolor, för att få barn och ungdomar att äta mer potatis och rotfrukter för hälsan och klimatets skull. Genom ett samarbete med Kävlinge kommun tog vi fram tips från skolköken och recept (klimatavtrycksberäknade) att använda i verksamheterna. Vi deltog i Kost & Närings turné ”Hållbara offentliga måltider – ingen tid att förlora” i Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi deltog med föreläsningar och monter där vi bjöd eventbesökarna från offentliga kök på smårätter och delade ut broschyren ”En het potatis”.
-
- Projektledning av konceptet
-
- Samarbete med Kävlinge kommun
-
- Projektledning fotografering
-
- Grafisk formgivning receptbroschyr ”En het potatis”.
-
- Del av föreläsning
-
- Planering av turnéns 4 dagar inkl monter
-
- Marknadsföring av produkter i monter
-
- Sociala medier content och plan för paid social
- Sociala medier content och plan för paid social